150γρ. τριμμένη σοκολάτα
100γρ. τριμμένη καραμέλα (μαλακές καραμέλες)
50γρ. βούτυρο
50γρ. φυστικοβούτυρο
Σοκολατένια κορν φλέικς οβάλ σχήματος
Άχνη ζάχαρη ή/και τριμμένη καρύδα
Βάζουμε τα υλικά μας -εκτός από τα κορν φλέικς, την άχνη και την καρύδα- σε μπεν μαρί και τα ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν. Αφήνουμε να στερεοποιηθεί το μείγμα και το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει εντελώς. Παίρνουμε υλικό και το πλάθουμε σε σχήμα κουκουναριού (πλατύ στην βάση και βαθμιαία λεπτό στην κορυφή). Εάν θέλουμε μπορούμε να πασπαλίσουμε το πιάτο ή τον δίσκο με ζάχαρη άχνη πριν βάλουμε το κουκουνάρι μας. Το βάζουμε να πατήσει με την βάση του στο σκεύος παρουσίασης. Βάζουμε γύρω γύρω στρώσεις από κορν φλέικς μπήγοντάς τα σειρά σειρά. Φροντίζουμε η πάνω σειρά να “πέφτει” στο κενό που δημιουργεί η από κάτω σειρά τους. Συνεχίζουμε μέχρι την κορυφή. Πασπαλίζουμε τα κουκουνάρια μας (προαιρετικά) με λίγη άχνη ζάχαρη ή τριμμένη καρύδα. Με κάθε “φολίδα” κουκουναριού (κορν φλέικς) παίρνουμε λίγο από το εσωτερικό του και το απολαμβάνουμε.