1 συσκευασία τυρί κρέμα (κρημ τσιζ 200γρ.)
32 μπισκότα + 1-2 για γαρνιτούρα, διπλογεμιστά (2γεμιστά) με σοκολάτα Παπαδοπούλου
350γρ. λευκή σοκολάτα
Αφήνουμε για ώρα το τυρί κρέμα εκτός ψυγείου για να αποψυχθεί. Σε ένα μπλέντερ θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα αναμειγνύουμε με το τυρί κρέμα. Με αυτό το μείγμα πλάθουμε ισομεγέθη μπαλάκια (εάν θέλουμε να φτιάξουμε πολύ μικρά ίσως χρειαστεί λίγη λευκή σοκολάτα ακόμη). Τα βάζουμε στο ψυγείο για ένα τεταρτάκι. Σε μπεν μαρί λιώνουμε την λευκή σοκολάτα και βουτάμε μέσα της ένα ένα τα μπαλάκια να καλυφθούν με σοκολάτα από όλες τους τις πλευρές. Τα αφήνουμε να σταθεροποιηθούν σε αντικολλητικό χαρτί. Αφαιρούμε την γέμιση από τα μπισκότα που φυλάξαμε για τη γαρνιτούρα και τα τρίβουμε. Πασπαλίζουμε τα σοκολατάκια μας μόλις τα βγάλουμε από τη σοκολάτα. Τα λευκοντυμένα σοκολατάκια μας είναι έτοιμα!