Υλικά:
2 κουβερτούρες των 125γρ.
Καρύδια ψίχα ολόκληρα κομμένα μόνο στη μέση όχι τριμμένα
Βανίλια γλυκό κουταλιού (υποβρύχιο)
Εκτέλεση:
Λιώνω την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και την αφήνω στην άκρη. Στο μεταξύ παίρνω ένα κομμάτι από την ψίχα του καρυδιού και με ένα κουταλάκι βάζω λίγη βανίλια στο κέντρο και το ενώνω με άλλη μια ψίχα. Όταν τελειώσουν τα σοκολατάκια τα βουτώ ένα ένα στην λιωμένη κουβερτούρα, στρώνω αλουμινόχαρτο σε ένα δίσκο και τα βάζω στο ψυγείο μέχρι η κουβερτούρα να σταθεροποιηθεί. Καλή Επιτυχία.
Τη συνταγή αυτή μας την έστειλε η Mαρία Παρασκευά, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.