3 πακέτα μπισκότα σπασμένα με το χέρι (ό,τι μπισκότα σας αρέσουν)
200ml κρέμα γάλακτος
1 ποτήρι γάλα
200γρ. κουβερτούρα σπασμένη σε μικρά κομμάτια
1 φακελάκι Γιώτης κρέμα ζαχαροπλαστικής
Φρούτα για στόλισμα (ό,τι σας αρέσει)
2 φακελάκια κρέμα Γιώτης
1 1/2 φλυτζάνι ζάχαρη
1 φλυτζάνι νερό
Σε ένα ταψάκι σπάμε τα μπισκότα (εγώ έβαλα Πτι Μπερ 2 πακέτα και 1 γεμιστά). Ζεσταίνουμε το γάλα και την κρέμα γάλακτος και ρίχνουμε την κουβερτούρα ανακατεύοντας συνεχεία. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την ζάχαρη με το νερό και τις κρέμες Γιώτης. Μόλις λιώσει η σοκολάτα ρίχνουμε μέσα και το μίγμα με τις κρέμες και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει ελαφρά η κρέμα μας. Την κατεβάζουμε από τη φωτιά και την ρίχνουμε πάνω στα μπισκότα ανακατεύοντας καλά να πάει παντού και να ποτίσουν τα μπισκότα. Το βάζουμε στο ψυγείο. Ετοιμάζουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής όπως λέει η συσκευασία και την ρίχνουμε πάνω στην σοκολατένια κρέμα. Την στολίζουμε με ό,τι φρούτα θέλουμε (μπανάνα, φράουλα, κ.α.) και το βάζουμε στο ψυγείο. Μπορείτε να βάλετε και λιγότερη ζάχαρη αν θέλετε. Είναι υπέροχο. Απλά τέλειο. Κάντε το. Καλή επιτυχία!
Τη συνταγή αυτή μας την έστειλε η Έφη Θυμιάκη, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!