Υλικά:
Ψωμί του τοστ
Πραλίνα φουντουκιού (μερέντα, νουκρέμα, κτλ.)
Εκτέλεση:
Σε μια φέτα ψωμί του τοστ αλείφουμε πραλίνα φουντουκιού αποφεύγοντας να πλησιάσουμε πολύ στις άκρες του. Σκεπάζουμε με μια άλλη φέτα ψωμί του τοστ και ψήνουμε στην τοστιέρα μέχρι να πάρει χρώμα το ψωμί. Κόβουμε διαγώνια στη μέση, σερβίρουμε και απολαμβάνουμε υπέροχο σοκολατένιο γλυκό που φτιάξαμε στη στιγμή!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.