Υλικά:
8 σοκοφρέτες
1 μικρό βαζάκι μερέντα
2 κουβερτούρες λιωμένες
Εκτέλεση:
Βάζω τις σοκοφρέτες στο moulti, και μετά σε ένα μπολ τις ανακατεύω με την μερέντα. Στρώνω αντικολλητικό χαρτί σε τετράγωνο τάπερ, ρίχνω το μίγμα το στρώνω καλά καλά και το βάζω 1 ώρα στο ψυγείο. Τέλος περιχύνω με τις λιωμένες κουβερτούρες το γλυκό και αφήνω να σταθεροποιηθεί στο ψυγείο, ώστε κόβοντας το σε μακρόστενα κομμάτια να έχει τελεία εμφάνιση σαν παστάκια.
Προσοχή! Μην το φάτε μόνο με τα μάτια! Αστειεύομαι.
Τη συνταγή αυτή μας την έστειλε η Μαρία Παρασκευά, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.