Υλικά:
3 μπανάνες
100γρ. πραλίνα φουντουκιού
150γρ. φουντούκια
Χυμός λεμονιού
Εκτέλεση:
Στο μπλέντερ κόβουμε μέτρια τα φουντούκια. Κρατάμε λίγα από τα τριμμένα φουντούκια για πασπάλισμα και τα υπόλοιπα τα αναμειγνύουμε με την πραλίνα φουντουκιού. Καθαρίζουμε τις μπανάνες και τις κόβουμε κατά μήκος μία φορά και κατά πλάτος δύο φορές. Έτσι έχουμε 18 κομμάτια μπανάνας. Τους αφαιρούμε ημικυκλικά το εσωτερικό τους (το μέρος με τα σπόρια τους) και τις ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού για να μην μας μαυρίσουν. Τις γεμίζουμε με το μείγμα πραλίνας φουντουκιού και τέλος πασπαλίζουμε με τα υπόλοιπα φουντούκια.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.