1 κιλό μοσχάρι ψαχνό
1 κρασοπότηρο κρασί λευκό
Αλεύρι
2 κρεμμύδια ξερά
1 φύλλο δάφνης
Λίγο σκόρδο
Λίγο μαϊντανό
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Κόβουμε το κρέας μας σε μπουκίτσες. Το αλατίζουμε, το αλευρώνουμε και το περνάμε από τηγάνι που το έχουμε σε δυνατή φωτιά ώστε να θωρακιστεί εξωτερικά το μοσχάρι μας. Αποσύρουμε το κρέας μας από το τηγάνι και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο ψιλοκομμένα. Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε μαϊντανό, δάφνη, αλάτι, πιπέρι, το κρέας μας και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να μαγειρευτεί το κρέας μας εντελώς. Το σερβίρουμε με πουρέ πατάτας και απολαμβάνουμε το Κερκυραϊκό σοφρίτο μας.