Υλικά:
700γρ. μπουτάκια κοτόπουλο φιλέτο
3 αυγά
250γρ. τριμμένη φρυγανιά
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Παίρνουμε τα φιλετάκια μας και τα ανοίγουμε λίγο ακόμη με το μαχαίρι ώστε να γίνουν επίπεδα. Βάζουμε το τηγάνι στη φωτιά με ελαιόλαδο να ζεσταθεί καλά. Σε ένα βαθύ μπωλάκι χτυπάμε τα αυγά καλά με αλάτι και πιπέρι. Βουτάμε στο τρίμμα της φρυγανιάς το μπουτάκι, μετά στα αυγά και μετά πάλι στην τριμμένη φρυγανιά. Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά και από τις δύο πλευρές. Είναι πεντανόστιμα και ξετρελαίνουν παιδιά και μεγάλους.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.