Υλικά:
4 μπανάνες
1 λεμόνι (τον χυμό του)
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 100 βαθμούς. Ξεφλουδίζουμε τις μπανάνες και τις κόβουμε σε ισόπαχες λεπτές ροδέλες 1/2 εκατοστού περίπου. Τις βυθίζουμε στον χυμό του λεμονιού και τις τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί. Ψήνουμε για μιάμιση ώρα μέχρι να πάρουν χρώμα και τις γυρίζουμε να ψηθούν και από την άλλη πλευρά. Τις αφήνουμε μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.