Υλικά:
Πίτες αραβικές μέτριο μέγεθος
Μανιτάρια
Τυρί γκούντα τριμμένο
Εκτέλεση:
Κόβουμε τα μανιτάρια σε πολύ λεπτές φέτες. Ανοίγουμε την πίτα στα δύο και βάζουμε μέσα μανιτάρι και τριμμένο τυρί γκούντα. Ψήνουμε στην τοστιέρα και απολαμβάνουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.