Υλικά:
2 πορτοκάλια
1 μπανάνα
250γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1 κουταλιά μέλι
Εκτέλεση:
Στύβουμε τα πορτοκάλια και σουρώνουμε τον χυμό τους. Σε ένα μπλέντερ πολτοποιούμε την μπανάνα, το μέλι, το γιαούρτι και το χυμό των πορτοκαλιών. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.