Υλικά:
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
10 φράουλες
1 μπανάνα
50γρ. κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά μέλι
Εκτέλεση:
Σε ένα μπλέντερ πολτοποιούμε τα φρούτα μας και προσθέτουμε το μέλι, το γιαούρτι και την κρέμα γάλακτος. Τα ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.