2 μεγάλα μήλα
2 κουταλιές καρύδια καβουρδισμένα και τριμμένα
2-3 κουταλιές μέλι
2 κούπες στραγγιστό γιαούρτι
1 βανίλια
1/2 κουταλάκι κανέλα
Υλικά για γαρνιτούρα:
1/2 μήλο
2 κουταλιές καρύδια καβουρδισμένα και τριμμένα
Λίγη κανέλα
Πλένουμε και σκουπίζουμε προσεκτικά τα μήλα μας. Τα καθαρίζουμε εσωτερικά αφήνοντας όμως τη φλούδα τους. Τα κόβουμε σε φετούλες, τα τοποθετούμε μέσα σε σακούλα κατάψυξης και τα αφήνουμε στην κατάψυξη να παγώσουν εντελώς. Στη συνέχεια βάζουμε όλα τα υλικά μας μέσα σε μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθούν εντελώς. Στη συνέχεια κόβουμε σε πολύ λεπτές φετούλες το μήλο (της γαρνιτούρας), σερβίρουμε σε δύο ποτήρια το σμούθι μας και τα διακοσμούμε με το μήλο, τα καρύδια και την κανέλα.