Υλικά:
1 1/2 δόση βότκα (Vodka)
Χυμό πορτοκαλιού
2-3 παγάκια
Υλικά για τη διακόσμηση:
1 ροδέλα πορτοκάλι
1 κερασάκι μαρασκίνο
Εκτέλεση:
Σε ένα ψηλό ποτήρι βάζουμε τα παγάκια και τα περιχύνουμε με την βότκα. Συμπληρώνουμε με το χυμό πορτοκαλιού, ανακατεύουμε ελαφρά και διακοσμούμε με τη ροδέλα πορτοκαλιού και το κερασάκι.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.