Υλικά:
1 πακέτο μακαρόνια
Μισό κεφάλι σκόρδο
2 κουταλιές πελτέ
1 κούπα λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα μακαρόνια με αλάτι. Όταν βράσουν τα σουρώνουμε και τα ξεπλένουμε. Στη συνέχεια λιώνουμε το σκόρδο και το σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με το λάδι. Αραιώνουμε τον πελτέ σε λίγο νερό και το ρίχνουμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε το πιπέρι και το αλάτι και αφήνουμε τα υλικά να σιγοβράσουν. Τέλος ρίχνουμε τη σάλτσα στα μακαρόνια και τα ανακατεύουμε για να πάει παντού.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.