Υλικά:
1 πακέτο μακαρόνια πένες
1/2 κεφάλι σκόρδο
100γρ. βιτάμ ή λάδι
Αλάτι
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα μακαρόνια με αλάτι. Τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε να στραγγίσουν καλά. Κόβουμε το σκόρδο σε μέτριου πάχους ροδέλες. Βάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά και μέσα ρίχνουμε το βιτάμ ή το λάδι να κάψουν λίγο και μετά ρίχνουμε και το σκόρδο να τσιγαριστεί. Ρίχνουμε μέσα και τα μακαρόνια και ανακατεύουμε προσεκτικά. Η νηστίσιμη μακαρονάδα μας είναι έτοιμη!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.