Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
1 πακέτο ταλιατέλες
20 ντοματίνια ή 2-3 ντομάτες
4-5 σκελίδες σκόρδο
Μπούκοβο
Ρίγανη
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ελαιόλαδο
Βράζουμε τα μακαρόνια μας. Ρίχνουμε ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι. Κόβουμε τα ντοματίνια μας σε 2-3 κομμάτια το καθένα. Ρίχνουμε τα κομμένα ντοματάκια στο τηγάνι. Πατάμε με το μαχαίρι τις σκελίδες του σκόρδου και τις προσθέτουμε κι αυτές στο τηγάνι μας. Ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε μπόλικο μπούκοβο, ρίγανη και τα βρασμένα μακαρόνια. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπεράκι.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!