Για να γίνεται το φαγητό που έχει σκόρδο πιο εύπεπτο, ειδικά για τα φαγητά που δεν ψήνεται το σκόρδο (σκορδαλιά, τζατζίκι), είναι απαραίτητο να αφαιρέσουμε την φύτρα που έχουν οι σκελίδες στο κέντρο τους.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.