3 κούπες αλεύρι
250γρ. κίτρινο τυρί σε φέτες
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
1 κουταλιά μέλι
1 κουταλάκι αλάτι
Μείγμα μυρωδικών
4-6 σκελίδες σκόρδο
1/2 κούπα βούτυρο σχεδόν λιωμένο
Λίγο ελαιόλαδο
Σε ένα μπωλάκι ρίχνουμε μία κούπα ζεστό νερό και μέσα του ανακατεύουμε το μέλι και τη μαγιά. Το αφήνουμε πέντε λεπτά να αφρίσει. Σε ένα μεγάλο μπωλ ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι και του προσθέτουμε το μείγμα της μαγιάς. Ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη μας να γίνει λεία και κολλώδης χωρίς όμως να κολλάει στα δάχτυλά μας. Λαδώνουμε τα τοιχώματα του μπωλ και το πάνω μέρος της ζύμης μας και σκεπάζουμε με πετσέτα ή διαφανή μεμβράνη αφήνοντάς το να φουσκώσει για μία ώρα περίπου. Εν τω μεταξύ πολτοποιούμε τις σκελίδες του σκόρδου και τις αναμειγνύουμε καλά με το βούτυρο. Προσθέτουμε αλάτι και λίγο μείγμα μυρωδικών ανακατεύοντας πολύ καλά.
Χωρίζουμε τη ζύμη μας σε δύο κομμάτια και πλάθουμε με αυτή δύο μπαγκέτες. Πιάνουμε την κάθε μία από τις μπαγκέτες και τις στρίβουμε ανάποδα με τα δυό μας χέρια. Τις απλώνουμε μέσα σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί, τις σκεπάζουμε με μεμβράνη ή πετσέτα και τις αφήνουμε να φουσκώσουν ξανά για μισή περίπου ώρα. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Βάζουμε τις μπαγκέτες μέσα και κατεβάζουμε στους 175 βαθμούς. Ψήνουμε για είκοσι λεπτά. Βγάζουμε το ψωμί και ετοιμαζόμαστε να το κάνουμε σκορδόψωμο. Αλείφουμε το πάνω μέρος του με το μείγμα του βουτύρου και ξαναβάζουμε στο φούρνο για 8 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν για ένα τέταρτο της ώρας. Στη συνέχεια βγάζουμε ξανά τις μπαγκέτες και τις κόβουμε σε φέτες χωρίς όμως το μαχαίρι μας να κόβει μέχρι κάτω. Βάζουμε στο βούτυρο ένα πινέλο και με αυτό αλείφουμε πλούσια ποσότητα από το μείγμα βουτύρου σε κάθε εγκοπή. Σε κάθε εγκοπή επίσης βάζουμε και φέτα από το κίτρινο τυρί. Ψήνουμε για 5 περίπου λεπτά ακόμη μέχρι να λιώσει το τυρί και τα σκορδοτυρόψωμά μας είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε!