Υλικά:
250γρ. πατάτες ξεφλουδισμένες
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
1 κουταλάκι ρίγανη
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά τριμμένη παρμεζάνα
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Κόβουμε τις πατάτες μας σε κύβους και τις ανακατεύουμε με το ελαιόλαδο και το σκόρδο. Πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και παρμεζάνα. Τυλίγουμε τις πατάτες μας σε χοντρο αλουμινόχαρτο, δυο τρεις φορές χωρίς όμως να τις σφίξουμε πάρα πολύ. Βάζουμε το αλουμινόχαρτο μέσα στη χόβολη και ψήνουμε για ένα τέταρτο με είκοσι λεπτά. Στη συνέχεια γυρίζουμε το πακετάκι με τις πατάτες από όλες τις πλευρές κάθε επτά με δέκα λεπτά. Ανοίγουμε το πακετάκι μας και απολαμβάνουμε μυρωδάτες σκορδο-πατάτες στη χόβολη!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.