Υλικά:
Κεφάλια σκόρδου
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Εκτέλεση:
Τυλίγουμε ένα-ένα τα κεφάλια του σκόρδου σε αλουμινόχαρτο, όπως είναι με τις φλούδες τους χωρίς να τα έχουμε καθαρίσει, τα βάζουμε σε ένα μικρό ταψάκι και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να μαλακώσουν. Μόλις κρυώσουν τα καθαρίζουμε απ’ τις φλούδες τους, τα αλατίζουμε και φυλάμε τον πολτό αυτό μέσα σε ένα βάζο που έχουμε αποστειρώσει, προσθέτοντας ελαιόλαδο.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.