Υλικά:
6 πατάτες
1 σκόρδο (ή ανάλογα με το γούστο μας)
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
4 κουταλιές ξύδι
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζουμε και ξεφλουδίζουμε τις πατάτες. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το σκόρδο. Σε ένα μπωλ βάζουμε τις πατάτες και με το μπαστούνι κοπής τις λιώνουμε. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζουμε το λιώσιμο μέχρι να γίνει ομοιόμορφο μείγμα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.