Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
Πατάτες βρασμένες
Σκόρδο
Καρύδι τριμμένο
Ξύδι
Λεμόνι
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Πολτοποιούμε τις πατάτες μας, προσθέτοντας λίγο νεράκι από αυτό που τις βράσαμε. Βάζουμε μπόλικο ελαιόλαδο, το σκόρδο μας, το καρύδι, αλατάκι, πιπεράκι, ξύδι, λεμόνι και ανακατεύουμε πολύ καλά. Την αφήνουμε να σταθεί καμιά ωρίτσα και είναι έτοιμη η σκορδαλιά μας με καρύδι.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!