4 μεγάλες πίτες τορτίγια
4 κολοκυθάκια
4 φρέσκα κρεμμυδάκια
8 μανιτάρια
2 πιπεριές
Λίγο κριμ τσιζ
150γρ. κίτρινα τυριά
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Κόβουμε τα κολοκυθάκια και τα μανιτάρια μας σε λεπτές φετούλες. Κόβουμε τις πιπεριές σε κυβάκια και τα κρεμμυδάκια σε ροδελίτσες. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και από κει περνάμε τα λαχανικά μας να μαλακώσουν κάπως, αλατοπιπερώνοντάς τα. Στη συνέχεια απλώνουμε λίγο κρημ τσιζ πάνω στις τορτίγιες και μοιράζουμε στις δύο από αυτές τη γέμιση των λαχανικών μας. Τα πασπαλίζουμε με τα κίτρινα τυριά και σκεπάζουμε με τις άλλες δύο. Βάζουμε για λίγα λεπτά τις τορτίγιες στο φούρνο να λιώσει το τυρί και τις κόβουμε στα τέσσερα για να σερβίρουμε.