1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
3 κρεμμύδια ξερά
1 κουταλιά πελτέ
Λίγα ανάμεικτα λαχανικά
Ετοιμα φύλλα τορτίγιας
2 πιπεριές
2 ντομάτες ώριμες
Λίγες ελιές
Φρέσκο κρεμμυδάκι
Τυρί τσένταρ τριμμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε να ζεσταθεί το ελαιόλαδο και μέσα τσιγαρίζουμε ανακατεύοντας τον κιμά. Καθαρίζουμε και χοντροκόβουμε τα κρεμμύδια και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα με τον κιμά. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και πάπρικα, την μία από τις πιπεριές ψιλοκομμένη καθώς και τα ανάμεικτα λαχανικά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να μαγειρευτεί ο κιμάς. Όταν έχει σχεδόν μαγειρευτεί προσθέτουμε τον πελτέ και ανακατεύουμε καλά. Ξεσκεπάζουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε μέχρι να πιεί τα υγρά του και τον αφήνουμε να χλιάνει. Ξεκουκουτσιάζουμε τις ελιές και τις κόβουμε σε ροδέλες, ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι, κόβουμε σε κυβάκια τις ντομάτες και σε κομματάκια την πιπεριά. Σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί στρώνουμε μία τορτίγια και απλώνουμε πάνω της κιμά. Σκεπάζουμε με μια άλλη τορτίγια και από πάνω της ρίχνουμε τις ελιές, την ντομάτα, το κρεμμυδάκι, την πιπεριά και το τριμμένο τυρί τσένταρ. Κάνουμε το ίδιο και στα υπόλοιπα φύλλα τορτίγιας. Ψήνουμε για λίγα λεπτά στο φούρνο μέχρι να λιώσει το τυρί, κόβουμε κάθε σκεπαστή τορτίγια στα τέσσερα και σερβίρουμε.