Υλικά:
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα νερό
2-3 κουταλιές μέλι
1 φλούδα από λεμόνι ή πορτοκάλι
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη, το νερό και τη φλούδα να βράσουν για ένα τέταρτο της ώρας περίπου μέχρι να δέσουν. Στη συνέχεια κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε το μέλι ανακατεύοντας συνεχώς. Στη συνέχεια το χρησιμοποιούμε είτε για να περιχύσουμε τους λουκουμάδες κτλ είτε για να τους βουτήξουμε μέσα του.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.