1 κιλό μοσχάρι σιδηρόδρομο
1 κιλό μελιτζάνες τσακώνικες
1 κιλό κολοκυθάκια
2 κρεμμύδια ξερά
1 κιλό πιπεριές
1 ντοματάκι κονκασέ
Ελαιόλαδο
Κύμινο
Αλάτι, πιπέρι
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα λαχανικά μας. Κόβουμε τις πιπεριές στα τέσσερα, τις μελιτζάνες μια φορά οριζόντια και μια κάθετα, τα κολοκυθάκια σε κυλίνδρους και τα κρεμμύδια σε τετραγωνάκια.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και τηγανίζουμε λίγο τις μελιτζάνες. Τις βγάζουμε σε ένα πιάτο, χύνουμε το ελαιόλαδο που έχει περισσέψει, βάζουμε καινούργιο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρέας μας από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, κύμινο και τα κρεμμύδια και αφήνουμε να πάρουν χρώμα. Στη συνέχεια ρίχνουμε το ντοματάκι, λίγο νερό και το αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά με σκεπασμένη κατσαρόλα. Λίγο πριν μαγειρευτεί προσθέτουμε τις μελιτζάνες, τις πιπεριές και τα κολοκυθάκια και ανακατεύουμε προσεκτικά. Τα αφήνουμε να βράσουν για ένα τέταρτο περίπου, σερβίρουμε τον σιδηρόδρομο με λαχανικά και τον απολαμβάνουμε!