1 πακέτο σφολιατίνια
1 πακέτο αμύγδαλα καβουρδισμένα
1 πακέτο βούτυρο Becel
1 πακέτο τριμμένο μπισκότο Μιράντα
1 πακέτο Γιώτης της στιγμής σοκολάτα
Γάλα
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο. Στη συνέχεια ρίχνουμε το τριμμένο μπισκότο. Αφού γίνουν ένα μείγμα, το ανακατεύουμε καλά και το αφήνουμε λίγο να παγώσει. Σε ένα γυάλινο πυρεξάκι στρώνουμε το μείγμα του μπισκότου και το απλώνουμε καλά σε όλη την επιφάνεια. Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλο το υλικό της σκόνης σοκολάτας με την ανάλογη ποσότητα γάλακτος που ζητάει. Στρώνουμε πάνω από το μπισκότο μας την πρώτη στρώση σοκολάτας και βάζουμε τα σφολιατίνια ένα ένα ομοιόμορφα. Τελειώνοντας ρίχνουμε την υπόλοιπη σοκολάτα πάνω από τα σφολιατίνια και την απλώνουμε καλά. Ρίχνουμε σε όλο το γλυκό μας σχεδόν όλο το καβουρδισμένο αμύγδαλο.
Καλή επιτυχία…
Την συνταγή αυτή μας έδωσε η Καμπέρου Βίκυ, και την ευχαριστούμε πολύ.