1 πακέτο σφολιάτας (2 φύλλα)
1 κιλό κολοκυθάκια
4 πατάτες
3 πιπεριές κόκκινες
1 πιπεριά πράσινη
5 – 6 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 αυγά
350γρ. ανθότυρο
200γρ. φέτα
250γρ. σκληροτύρι Όλυμπος
4 φρυγανιές τριμμένες
Λίγο δυόσμο ή λίγο μαϊντανό
4 κουταλιές κρέμα γάλακτος
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Καθαρίζουμε τα λαχανικά μας, τα πλένουμε και κόβουμε τις πατάτες και τα κολοκυθάκια σε μικρά κομματάκια. Τα τοποθετούμε σε ένα σουρωτήρι και τα αλατίζουμε αφήνοντάς τα να στραγγίξουν για μισή ωρίτσα. Εντωμεταξύ κόβουμε τις πιπεριές σε τετραγωνάκια και σε ροδελίτσες τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε καλά από όλες τις πλευρές τα κομμένα λαχανικά μας. Σβήνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το μείγμα μας να κρυώσει. Ψιλοκόβουμε και πασπαλίζουμε και με τον δυόσμο και την τριμμένη φρυγανιά και αλατοπιπερώνουμε. Στη συνέχεια φτιάχνουμε ένα μείγμα με τα τυριά μας τριμμένα ή θρυμματισμένα τα αυγά, λίγο πιπέρι και την κρέμα γάλακτος. Αναμειγνύουμε τα λαχανικά μας με το μείγμα των τυριών. Βουτυρώνουμε ελάχιστα το ταψί μας και πάνω του απλώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας. Αδειάζουμε το μείγμα μας στο φύλλο σφολιάτας και το απλώνουμε ομοιόμορφα. Σκεπάζουμε την πίτα λαχανικών μας με το άλλο φύλλο σφολιάτας και ανοίγουμε χαρακιές στο φύλλο. Ψήνουμε στους 175 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσει η σφολιατόπιτα!