8 πατάτες μεσαίες βρασμένες σε αλατόνερο
Αγγουράκια τουρσί
4 αυγούλια βραστά
1/4 ζαμπόν
1/4 γκούντα
1/4 κασέρι παραδοσιακό
Μια μεγάλη κονσέρβα καλαμπόκι
1,5 βάζο μαγιονέζα
4 κ.σ. μουστάρδα απαλή
Κόβουμε καρεδάκια ό,τι κόβεται, και τις πατατούλες σε κομμάτια μπαμπάτσκα και ανακατεύουμε με τη μαγιονέζα και τη μουστάρδα. Αν θέλουμε να γίνει πιο πικάντικη βάζουμε και ένα βαζάκι κάπαρη.
Για απογευματινό, για συνοδευτικό, για τη λιγούρα, για… κώλο που λέει και η μάνα μου. Φιλάκια νόστιμα…
Λιλίκα
Η συνταγή καθώς και η φωτογραφία που τη συνοδεύει, είναι της φίλης μας της Λιλίκας και δημοσιεύονται στη Ματιά με την άδειά της.