Υλικά:
Φύλλα σέλερι
Ηλιέλαιο
Εκτέλεση:
Τηγανίζουμε τα φύλλα του σέλερι σε ηλιέλαιο και παίρνουν πολύ ωραίο χρώμα. Έχουν πολύ όμορφη γεύση και τα χρησιμοποιούμε για γαρνιτούρα στα φαγητά.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.