750γρ. χοιρινό κιμά από παντσέτα
250γρ. αρνίσιο κιμά
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
4 κρεμμύδια μεγάλα περασμένα στο μπλέντερ
10 – 12 μπόλιες αρνίσιες ψιλές
Αλάτι – πιπέρι
Λίγη κανέλα
Πλάθουμε όλα τα υλικά με λίγο νερό ώστε να γίνουν μια ομοιόμορφη μάζα. Παίρνουμε τώρα την μπόλια του αρνιού την βάζουμε σε χλιαρό νερό να μαλακώσει, στην συνέχεια κόβουμε την μπόλια τόσο όσο να τυλίξουμε μέσα την γέμιση από τον κιμά (τα τυλίγουμε όπως τους λαχανοντολμάδες) και λίγο ποιο μικρά. Με το 1 κιλό κιμά 8α γίνουν 35-40 κομμάτια. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ: όταν αρχίζουν να στάζουν και ανάβει η φωτιά τις κατεβάζουμε για λίγο να στραγγίξουν. Αυτό το κάνουμε 4-5 φορές. Καλή όρεξη και καλή επιτυχία.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε ο Αλεξανδρής Πέτρος και τον ευχαριστούμε πολύ