Ψωμί του τοστ χωρίς κόρα
Ζαμπόν ή χοιρινή ωμοπλάτη σε φέτες
Τυρί του τοστ (ένταμ, γκούντα, κασέρι κτλ)
Τυρί boursin
Κόκκινη πιπεριά
Μαγιονέζα (προαιρετικά)
Απλώνουμε πάνω στο ψωμί μια στρώση τυρί boursin και στρώνουμε από πάνω ζαμπόν και τυρί για τοστ. Απλώνουμε και στο άλλο ψωμί τυρί για άλειμμα και σκεπάζουμε το σάντουίτς μας. Πιέζουμε ελαφρά. Κόβουμε σε μικρά παραλληλόγραμμα το κάθε ψωμί του τοστ και τα φυλάσσουμε στο ψυγείο. Εν τω μεταξύ κόβουμε με μικρό κουπ πατ ή με ένα πολύ κοφτερό μαχαίρι καρδούλες ή και άλλα σχέδια. Πριν τα σερβίρουμε βάζουμε μια μικρή ποσότητα από τυρί boursin (ή μαγιονέζα) εκεί που θα κολλήσουμε την πιπεριά και τα στρώνουμε σε πιατέλα. Καλή επιτυχία!