5 φέτες ψωμί για τοστ ολικής αλέσεως
150 γρ. γαρίδες βρασμένες καθαρισμένες και ψιλοκομμένες
2 αυγά βραστά
10 μαρουλόφυλλα
2 ντομάτες σφιχτές
1 λεμόνι
5 αγγουράκια τουρσί
5 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα light
Πλένουμε καλά τα φύλλα του μαρουλιού. Πλένουμε τις ντομάτες μας και τις κόβουμε σε λεπτές ροδέλες. Το ίδιο κάνουμε και με το λεμόνι. Σε ένα μπωλάκι ανακατεύουμε τις γαρίδες, τη μαγιονέζα και το τουρσί αγγουράκι ψιλοκομμένο. Σε κάθε φέτα ψωμιού στρώνουμε ένα φύλλο μαρουλιού και μία ροδέλα ντομάτας. Από πάνω βάζουμε το 1/5 από το μείγμα με τις γαρίδες. Στη συνέχεια βάζουμε άλλο ένα φύλλο μαρουλιού, μία ροδέλα ντομάτα και μία ροδέλα λεμόνι. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για όλες τις φέτες ψωμιού.