Αραβικές πίτες
Ζαμπόν γαλοπούλας
Σπανάκι baby
Ντομάτες
Τυρί τοστ (δυο ειδών) σε φέτες (π.χ. τσένταρ και ένταμ)
Λεπτοκομμένο καπνιστό σαλάμι (προαιρετικά)
Ντρέσσινγκ
Κόβουμε την ντομάτα σε εξαιρετικά λεπτές φέτες και τους αφαιρούμε το μέρος με τα σποράκια. Απλώνουμε την αραβική πίτα και πάνω της στρώνουμε φέτες από τυρί του τόστ. Συνεχίζουμε με το ζαμπόν και στη συνέχεια τα φύλλα του σπανακιού, τις φέτες της ντομάτας και το σαλάμι. Αλείφουμε λίγο ντρέσσινγκ και ρολάρουμε την αραβική πίτα με σταθερές και προσεκτικές κινήσεις για να μείνουν σταθερά στη θέση τους τα υλικά μας. Με πολύ κοφτερό μαχαίρι κόβουμε φέτες πάχους περίπου 1 1/2 εκατοστού και τις απλώνουμε σε πιατέλα. Εάν επιθυμούμε μπορούμε να τις διαπεράσουμε με ξύλινο καλαμάκι μεσαίου μεγέθους για να παραμένουν σταθερά στη θέση τους.