Υλικά:
Ψωμί του τοστ
Τυρί για τοστ
Ζαμπόν για τοστ
Βούτυρο φρέσκο
Πιπεριά κόκκινη Φλωρίνης (έτοιμη)
Εκτέλεση:
Απλώνουμε βούτυρο πάνω στις φέτες του τοστ, προσθέτουμε ζαμπόν και τυρί και κλείνουμε το κάθε τοστ ξεχωριστά. Με ένα κουπ πατ κόβουμε καρδούλες από κάθε σάντουιτς. Ανοίγουμε την πιπεριά από τη μία πλευρά της και την απλώνουμε σε επιφάνεια κοπής. Κόβουμε μικροσκοπικές καρδούλες και τις στολίζουμε πάνω στα σαντουιτσάκια καρδούλες. Είμαστε έτοιμοι να τα απολαύσουμε με τον βαλεντίνο μας!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.