10 φέτες ψωμί για τοστ χωρίς κόρα
250γρ. τυρί κρέμα
10 λεπτές φέτες ζαμπόν
2 καρότα κομμένα σε λεπτά μπαστουνάκια
1 αγγούρι κομμένο σε λεπτά μπαστουνάκια
20 φουρκέτες ή οδοντογλυφίδες
Παίρνετε τις φέτες ψωμιού και τις πιέζετε με έναν μικρό πλάστη για να πλατύνουν. Τις αλείφετε με το τυρί κρέμα, απλώνετε το ζαμπόν και βάζετε από ένα μπαστουνάκι καρότο ή αγγουράκι. Διπλώνετε σφιχτά το ψωμί πρώτα σε ρολό κατόπιν τυλίγετε τα ρολά σε μεμβράνη και τα αφήνετε στο ψυγείο. Πριν τα σερβίρετε αφαιρείτε τη μεμβράνη και καρφώνετε τις φουρκέτες έτσι ώστε να συγκρατούν και να διακοσμούν τα ρολά.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Λίζα Δ. και την ευχαριστούμε πολύ.