Υλικά:
4 αραβικές πίτες
4 πατάτες
1 κονσέρβα τόνου
Λίγη κάπαρη
Λίγο τσίλι
Λίγο κύμινο
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις βράζουμε σε καυτό αλατισμένο νερό. Μόλις βράσουν τις κόβουμε σε τετραγωνάκια και τις πασπαλίζουμε με κύμινο. Αφαιρούμε το ζουμί από την κονσέρβα του τόνου και τον τεμαχίζουμε με ένα πιρούνι. Ανακατεύουμε τον τόνο με το τσίλι και την κάπαρη. Γεμίζουμε την κάθε αραβική πίτα με τις πατάτες και τον τόνο και έτσι έχουμε ένα απολαυστικό σνακ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.