1 μπαγκέτα
200γρ. μοτσαρέλα φρέσκια
2 ντομάτες ώριμες
1 κρεμμύδι ξερό
2 ματσάκια ρόκα
1-2 κουταλιές μαγιονέζα
3 κουταλιές ξύδι
Αλάτι, πιπέρι
Σε ένα μπωλ βάζουμε τις ντομάτες και το κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες, τα αλατοπιπερώνουμε, τους προσθέτουμε το ξύδι και τα αφήνουμε να μαριναριστούν για μισή ωρίτσα. Στη συνέχεια ανοίγουμε τη μπαγκέτα κατά μήκος, απλώνουμε και στις δύο πλευρές της μαγιονέζα και στρώνουμε στο κάτω μέρος της την ρόκα, τα κρεμμύδια, τη μοτσαρέλα και τη ντομάτα και σκεπάζουμε πιέζοντας ελαφρά. Κόβουμε τη μπαγκέτα μας σε όσα κομμάτια θέλουμε και την απολαμβάνουμε στη δουλειά, στη θάλασσα, στο σπίτι, παντού!!!