Υλικά:
2 κυπριακές πίτες
4 φέτες τυρί του τοστ
4 φέτες ζαμπόν
Λίγη μαγιονέζα
Λίγη μουστάρδα
2 φύλλα σαλάτας
Εκτέλεση:
Ανοίγουμε στη μέση τις κυπριακές πίτες προσπαθώντας να μην χωριστούν τελείως. Απλώνουμε στην κάτω πλευρά τους λίγη μαγιονέζα, το φύλλο σαλάτας, 2 φέτες τυρί, 2 φέτες ζαμπόν, στην πάνω εσωτερική πλευρά λίγη μουστάρδα και τις κλείνουμε. Εάν θέλουμε τις ζεσταίνουμε στην τοστιέρα, στον φούρνο μικροκυμάτων ή στον φούρνο μέχρι να λιώσει το τυρί.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.