Ψωμί του τοστ χωρίς κόρα
Χοιρινή ωμοπλάτη σε φέτες
Τυρί γραβιέρα σε φέτες
Αυγά
Τριμμένη φρυγανιά
Αραβοσιτέλαιο
Αλάτι, πιπέρι
Φτιάχνουμε σαντουιτσάκια βάζοντας ανάμεσα στις φέτες ψωμιού μια φέτα χοιρινή ωμοπλάτη και μια φέτα τυρί. Κόβουμε με κουπ πατ τα σαντουιτσάκια μας σε διάφορα σχέδια. Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά και τα αλατοπιπερώνουμε. Σε ένα άλλο μπωλ βάζουμε την τριμμένη φρυγανιά.
Παίρνοντας ένα ένα τα σαντουιτσάκια τα βουτάμε στο αυγό και από τις δύο πλευρές τους, κατόπιν στην φρυγανιά και από τις δύο πλευρές τους και τα τηγανίζουμε έως ότου ροδίσουν και από τις δύο όψεις τους. Τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί και τα σερβίρουμε σε πιατέλα.