Υλικά:
1 κουτάκι κρέμα γάλακτος (250γρ.)
2 κουταλιές ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ αδειάζουμε την κρέμα γάλακτος και την χτυπάμε στη δυνατή ταχύτητα προσθέτοντας τη ζάχαρη. Το χτυπάμε καλά μέχρι να αφρατέψει και να στέκεται έχοντας πάντα στο νου μας πως αν το χτυπήσουμε πολύ αυτό θα πήξει και θα σκληρύνει. Αν δεν την προλάβουμε και μας πήξει μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε στον καφέ μας.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.