Υλικά:
1/2 κούπα παρμεζάνα τριμμένη
1 1/2 κούπα γάλα
2 κουταλιές κορν φλάουρ
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Τριμμένο τυρί για πασπάλισμα
Εκτέλεση:
Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε τη μια κούπα γάλα. Στη μισή κούπα διαλύουμε το κορν φλάουρ και το προσθέτουμε στο βραστό γάλα ανακατεύοντας μέχρι να πήξει. Προσθέτουμε το τυρί, λίγο αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε απομακρύνοντας από τη φωτιά. Περιχύνουμε τα νιόκι μας με τη σάλτσα τυριού, τα πασπαλίζουμε με το έξτρα τυρί και τα απολαμβάνουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.