Υλικά:
4 κουταλιές ταχίνι
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
2 κουταλιές χυμό λεμονιού
2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 κουταλιές νερό
Λίγο αλάτι
Εκτέλεση:
Σε ένα μικρό μπωλ διαλύουμε το ταχίνι στο χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε καλά να πήξει και προσθέτουμε το σκόρδο και το αλάτι. Στη συνέχεια προσθέτουμε το νερό να αραιώσει λίγο η σάλτσα ταχινιού και ανακατεύουμε προσθέτοντας τέλος και τον μαϊντανό.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.