Υλικά:
250γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
2 κουταλιές βούτυρο
2 κουταλιές κονιάκ
Λίγο γάλα φρέσκο
Εκτέλεση:
Σε μπεν μαρί λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε τη σοκολάτα κομμένη σε κομμάτια. Όταν λιώσει προσθέτουμε το κονιάκ ανακατεύοντας συνεχώς και τόσο γάλα ώστε να πάρουμε μια σάλτσα σοκολάτας με την επιθυμητή σε εμάς ρευστότητα. Με αυτή τη σοκολατένια σάλτσα μπορούμε να γαρνίρουμε τους λουκουμάδες, τις τηγανίτες ή ακόμη και τα κέικ και τις τούρτες μας.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.