Υλικά:
1 φλυτζάνι κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 σκελίδες καθαρισμένο σκόρδο
1 κουταλάκι σκόνη μουστάρδας
1 φλυτζάνι κέτσαπ
1 κουταλάκι γούστερ σως
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1/4 φλυτζάνι λευκό κρασί
1 κουταλιά ακατέργαστη ζάχαρη
Λίγο ταμπάσκο
Εκτέλεση:
Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το λάδι και σε αυτό τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, μισό φλυτζάνι νερό και τα βράζουμε για 20 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.