Υλικά:
1/2 κιλό ντομάτες ή κονκασέ
1 πράσινη πιπεριά
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
3 κουταλιές πελτέ
1 κουταλάκι βασιλικό
3 κουταλιές ελαιόλαδο (τουλάχιστον)
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Εκτέλεση:
Πλένουμε καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τις ντομάτες, τη πιπεριά, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε όλα τα υλικά και τα βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει η σάλτσα μας.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.