Υλικά:
4 κουταλιές μουστάρδα
3 αυγά
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 μικρή κρέμα γάλακτος
3 κουταλιές ξύδι
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Ξεχωρίζουμε από τα αυγά τους κρόκους. Σε ένα μπωλάκι ρίχνουμε τους κρόκους, τη μουστάρδα, το ξύδι και το αλατοπίπερο. Τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνουν χυλός. Στη συνέχεια προσθέτουμε σιγά σιγά το λάδι ανακατεύοντας διαρκώς. Ρίχνουμε σιγά σιγά την κρέμα γάλακτος και χτυπάμε μέχρι να πήξει η σάλτσα μας.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.