Υλικά:
1 φλιτζάνι φρέσκο γάλα
1 κουταλιά αλεύρι
1 κουταλιά βιτάμ
1 κουταλιά μουστάρδα
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Λιώνουμε το βιτάμ σε ένα κατσαρολάκι και σε αυτό ρίχνουμε το αλεύρι ανακατεύοντάς το μέχρι να ξανθύνει. Προσθέτουμε σιγά σιγά το γάλα ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να αρχίσει η σάλτσα μας να πήζει. Τέλος ρίχνουμε τη μουστάρδα και το πιπέρι, ανακατεύουμε καλά και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.